Home

Onze troeven

Bestemmingen

Club Nathalie Simon

Club

Mailinglist

Downloads

Contact
Club Nathalie Simon

Logo Club Nathalie Simon Ervaring als troef

Sinds de oprichting van de eerste Nathalie SimonŽ-club in Cabarete in 1989 heeft onze ervaring ons toegelaten een organisatie op punt te stellen die perfect aan al uw behoeften voldoet. Of u nu beginner of liefhebber van hoge golven bent, of u alleen reist, met vrienden of met uw gezin, dankzij de Nathalie SimonŽ-clubs zal uw vakantie al uw verwachtingen inlossen.

Een magische formule

In de Nathalie SimonŽ-clubs staat het materiaal uiteraard altijd tot uw beschikking. Het staat netjes opgeruimd en opgetuigd voor u klaar op slechts enkele meters van het water. Een dagje bij CNS houdt heel wat meer in dan alleen een moment dat u doorbrengt in een centrum waar surfplanken worden verhuurd. Natuurlijk heerst er altijd wel een leuke sfeer wanneer iedereen terugaan wal is, maar hier ontdekt u wat extra ontspanning, een tikkeltje meer levensvreugde en een geest die zich net iets meer openstelt naar de wereld. Velen onder onze vakantiegangers hebben dan ook nieuwe vrienden gemaakt tegen de dag dat zij terug huiswaarts keren.

 

Met een uitgesproken passie voor het windsurfen en openstaand voor het hele wereldje van de vrijetijdsbesteding geven de Nathalie SimonŽ-clubs u ook de mogelijkheid om het bezochte land te bezoeken en de beste activiteiten die te streek te bieden heeft, te ontdekken. Onder die activiteiten heeft het kitesurfen alleszins een erg belangrijke plaats veroverd; verschillende van onze Clubs stellen u dan ook, via een parallelle organisatie, een initiatie in deze nieuwe sport voor. Onze stages richten zich tot iedereen, van welk niveau ook. U kunt opteren voor een intensief stageritme of voor een combinatie met windsurfen.

Club Nathalie Simon
Ervaring als troef
Teams
VIP kaart
Keuze van de plank
Kitesurf
Multi-activiteiten
Meer info...
 
Promoties/Specials
Cabo Verde - Sal
 
Let's travel
Mail ons
Brochure aanvragen
Reisverzekering
Reservatie
 
Prijzen vluchten
 
Thomas Cook
 
JetAir Fly
 
Created by ICT Solution