Home

Onze troeven

Bestemmingen

Club Nathalie Simon

Club

Mailinglist

Downloads

Contact
Club Nathalie Simon

Logo Club Nathalie Simon De keuze van uw surfplank

U bent een zelfstandig iemand en u wil 100% van uw passie genieten? Wel, samen met uw reisadviseur kiest u uw eigen surfplank uit (persoonlijke reservering, op naam) die u voor de hele lengte van het verblijf wenst te gebruiken.

Uiteraard zult u, naargelang de beschikbaarheid ter plaatse en afhankelijk van de weersomstandigheden, de andere surfplanken van de club kunnen uittesten.

Wat het optuigen van het materiaal betreft, hoeft u niet vooraf te reserveren: ter plaatse opteert u voor de tuigage die het best aangepast is aan de surfomstandigheden.

Iedere club beschikt over voldoende zeilen om zich zonder problemen aan te passen aan de weersomstandigheden én aan uw persoonlijk profiel. De kwaliteitsstandaard van CNS voorziet ten minste 2 tuigages per (van referentienummer voorziene) vlotter. De huurperiode van het materiaal start op de dag na uw aankomst en loopt af op de vooravond van uw vertrek.

  

Maar ook is het meestal mogelijk om een regeling te treffen voor ‘tussenperioden’. Voor de junioren van minder dan 18 jaar geldt een speciaal tarief, net als voor koppels die één surfplank wensen te delen.

De garanties

Verzekering in geval van het stukgaan van het materiaal

De verzekering die het agentschap u voorstelt heeft geen betrekking op de huur van het materiaal. De specifieke verzekering ‘in geval van stukgaan’ wordt u enkel lokaal, in de CNS zelf, aangeboden (van 15 tot 40 € per week,afhankelijk van de spot).

De windgarantie

Exclusief voor Sport Away Reizen in de Nathalie Simon®-clubs! Indien het water gedurende meer dan de helft van uw verblijf (men telt het aantal dagen windsurfverhuur) door de clubverantwoordelijke onbevaarbaar wordt verklaard (minder dan 2 uren per dag met een wind van meer dan 10 knopen), zal hij of zij de ‘windgarantiebon’ die u in uw reisboekje terugvindt, invullen. Wanneer u weer thuis bent, stuurt u de bon op naar Sport Away Reizen dat zich ertoe verbindt een tegoedbon uit te schrijven in overeenstemming met het aantal dagen waarop u niet heeft kunnen surfen.

Club Nathalie Simon
Ervaring als troef
Teams
VIP kaart
Keuze van de plank
Kitesurf
Multi-activiteiten
Meer info...
 
Created by ICT Solution