Home

Onze troeven

Bestemmingen

Club Nathalie Simon

Club

Mailinglist

Downloads

Contact
Club Nathalie Simon

Logo Club Nathalie Simon Teams die ten dienste staan van uw passie.

Dankzij onze afgevaardigde aanwezigheid ter plaatse kunnen wij uw verblijf voorbereiden en een uitstekende kwaliteit verzekeren. Een volledig team is met u en uw comfort begaan:

De Clubverantwoordelijke   De Monitoren

Dit is het opperhoofd van uw CNS. Het gaat om een gepassioneerde, ervaren windsurfer die bovendien dol is op het land dat u bezoekt. Daarom heeft hij of zij ervoor gekozen om er te gaan leven. Deze ware vertegenwoordiger van het agentschap garandeert u een op en top geslaagd verblijf.

 

De monitoren helpen u bij het afstellen van het materiaal dat u voor de lengte van uw verblijf reserveerde. Dagelijks zorgen zij voor de omkadering van de stages die individueel zijn of in kleine groepen kunnen plaatsvinden en die u helpen bij het betrouwbaarder maken van uw techniek.

De sportieve leider

Is de persoon die u zal begeleiden bij alle sportieve activiteiten die u ter plaatse wenst te beoefenen. Verder geeft hij of zij u goede raad bij de verkenning van de omgeving. Tenslotte staat de sportieve

leider u ter plaatse bij voor wat de administratieve formaliteiten bij aankomst en vertrek betreft en staat hij of zij permanent in contact met het agentschap.

 
Club Nathalie Simon
Ervaring als troef
Teams
VIP kaart
Keuze van de plank
Kitesurf
Multi-activiteiten
Meer info...
 
Created by ICT Solution