Home

Onze troeven

Bestemmingen

Club Nathalie Simon

Club

Mailinglist

Downloads

Contact
Club Nathalie Simon

Logo Club Nathalie Simon Windsurfen,
voor een fluitje van een cent!

De CNS hebben altijd al een bijzondere aandacht geschonken aan het doorgeven van hun passie. Wellicht omwille van hun breeddenkendheid of hun zin om met anderen te delen, maar ook omdat het windsurfen erg veranderd is: dankzij de evolutie op het vlak van het materiaal en de nieuwe opleidingsmethoden is windsurfen vandaag de allereenvoudigste surfsport geworden.

Onze pedagogen hebben stapsgewijze, uitgebreid geteste opleidingstechnieken op punt gesteld die u planing, jibe en waterstart snel en doeltreffend aanleren. Goed materiaal, de juiste plek, het warme water en een constante wind doen de rest. Deze uitzonderlijke omstandigheden hebben ongetwijfeld bijgedragen tot het grote succes van onze stages.

Uw vorderingen schenken ons voldoening en doen onze ervaring steeds weer toenemen. Uit die opgedane ervaring ontstond een originele leermethode, gebaseerd op pertinente oefeningen die u helpen de juiste handeling op het juiste ogenblik uit te voeren en er op die manier voor gezorgd hebben dat windsurfen vandaag een gemakkelijke sport is.

Cumuleer uw surfperioden

Onze VIP kaart is verkrijgbaar

Bij uw eerste inschrijving ontvangt u, samen met uw reisboekje, uw Very Important Planchiste’-kaart.

Neem deze mee om uw periode door de verantwoordelijke van uw Nathalie Simon®-club te laten valideren zodat u op eenvoudig vertoon van de kaart verschillende voordelen kunt genieten in de bars, restaurants of boetiekjes.Één volledige week windsurfverhuur in een CNS, aangekocht in het kader van een Sport Away Reizen-verblijf = één surfperiode.

Uw 6e periode van windsurfverhuur wordt u gratis aangeboden. In het kader van een koppelforfait gaat het om één gevalideerde surfperiode. Uw VIP-kaart staat op naam en is strikt persoonlijk.

Club Nathalie Simon
Ervaring als troef
Teams
VIP kaart
Keuze van de plank
Kitesurf
Multi-activiteiten
Meer info...
 
Created by ICT Solution