Home

Onze troeven

Bestemmingen

Club Nathalie Simon

Club

Mailinglist

Downloads

Contact
Club Nathalie Simon

Logo Club Nathalie Simon Kitesurfen in de Nathalie Simon®-clubs

Onze formules

Combinatie windsurf/kitesurf

2 soorten combinaties: kitesurfstage en huur windsurfmateriaal volgens beschikbaarheid of, voor de zelfstandige kitesurfers, materiaal (volgens beschikbaarheid) met begeleiding en reservering windsurf. In de CNS Cap Vert en Saint-Martin.

Stages voor alle niveaus

Alle centra waar wij u deze activiteiten voorstellen beschikken over een perfect draaiende organisatie. De stages worden geleid door een gebrevetteerde monitor en gebeuren in groepjes van maximum 4 personen.

In het kader van de stage wordt u van een volledige uitrusting voorzien. De weekplanning stelt u op de dag van uw aankomst samen met de verantwoordelijke van het centrum op. In sommige gevallen zijn nadien wijzigingen noodzakelijk, meerbepaald naargelang de grillen van het weer.

De stage kan eventueel aangepast worden en alternatieve oefensessies inlassen (aan wal sturen, vervolmaking in wake board, veiligheidstechnieken, bijstellen van het materiaal, theorie, enz.)

Wees ten minste een half uur voor het begin van de kitesurfles op post (volgens de CNS moet men rekening houden met de transfer en met het opstarten van de les).

Het surfen voor de autonome kiter

Onder technische assistentie wordt u van het materiaal (plank volgens beschikbaarheid en aangepaste vleugel) voorzien.

Begeleidingsforfait voor de autonome kitesurfer

Het stockeren van het materiaal, begeleiding bij het opstijgen en landen en veiligheidsvaartuig. Ter plaatse te reserveren.

Club Nathalie Simon
Ervaring als troef
Teams
VIP kaart
Keuze van de plank
Kitesurf
Multi-activiteiten
Meer info...
 
Created by ICT Solution