Home

Onze troeven

Bestemmingen

Club Nathalie Simon

Club

Mailinglist

Downloads

Contact
Surf and Travel Online

Cover Surf and Travel brochure

Onze brochure
(download hier)

Beste Funtravellers, wij hebben het genoegen u te melden dat onze nieuwe SURF AND TRAVEL brochure beschikbaar is. De Surf and Travel brochure kan u via deze website gemakkelijk bestellen of gewoon de Surf and Travel brochure downloaden. In de Surf and Travel brochure vindt u een uitgebreide keuze aan Surf and Travel bestemmingen die zich toespitsen op het windsurfen, Kite Surfen en op actieve vakanties.

Of u nu in familieverband, alleen of met vrienden reist… Surf and Travel garandeert u een onvergetelijke Surf and Travel vakantie.

Wenst u de Surf and Travel brochure te ontdekken of surft u liever op de Surf and Travel site? In elk geval wensen wij u, in naam van het hele Surf And Travel team, alvast een aangename reis en een geslaagde vakantie met Surf and Travel.


PROMO CABO VERDE , SAL, SANTA MARIA, probably the best winter spot

Voor de "beschaving" de meest toegankelijke bestemming. Surfers en Kitesurfers van elk niveau kunnen hierterecht. De windstatistieken zijn uniek : meer dan 300 dagen met windkracht vier of meer. De grote baai van Santa Maria ligt aan de zuidpunt en is de mooiste en meest veelzijdige spot van het eiland. Hier is het water vlak en uiterst geschikt voor Free Ride...
1 week, hotel met ontbijt en vlucht vanaf 670,00 euro PP (afreizen tussen 31/10/2008 en 17/04/2009).

Surf and Travel - Sal
Surf and Travel promo


SURF AND TRAVEL - DEALER

EXCLUSIVE BENELUX

CLUB NATHALIE SIMON

Club Nathalie Simon

Stages naar believen in alle Club Nathalie Simon samen met Surf and Travel.

De beste formule om tegen een voordelige prijs te leren windsurfen, en kitesurfen.

Wij aanvaarden alle niveaus: beginners, overgangsniveau, gevorderden en experts...


De clubs Nathalie Simon zijn zeer vlug gestart met Kitesurfen en zijn ondertussen wereldberoemd geworden en IKO/FFVL gecertifieerd. Beginner of gevorderden, er is maar één doel... leren of zich verbeteren zonder risico.

Alle CNS, behalve Lanzarote, organiseren cursussen op een zeer professionele manier; met voldoende materiaal, erkende officiële instructeurs, gekozen bestemmingen en een perfecte organisatie. Er zijn cusrsussen van verschillende types voor alle niveaus, met of zonder huren van het materiaal.


CNS

100% KITE!


KITE SURFEN IN DE CNS CLUB (Club Natahlie Simon)Promoties/Specials
Cabo Verde - Sal
 
Let's travel
Mail ons
Brochure aanvragen
Reisverzekering
Reservatie
 
Prijzen vluchten
 
Thomas Cook
 
JetAir Fly
 
Created by ICT Solution